Вашия помощник в упралението на етажната собственост

Вие сте професионален домоуправител, любител или домоуправител по неволя? Спестете си много грижи и разправии като въведете автоматизираната ни система за управление на етажната собственост. 

Как да управляваме ефективно етажната собственост?

За всеки домоуправител, бил той любител или професоналист, е важно да има удобен инструмент с който бързо и лесно да управлява етажната собственост. Управлението е нелека задача, то изисква изготвянето и подържането на редица документация. Най-тежката документация се оказва финансовата, особено когато собствениците започнат да искат от вас, домоуправителя, най-разнообразни справки - за какво сте харчили, кога сте харчили, какви са постъпленията, кой не си плаща...

Разбира се вие можете да водите всички сметки в ексел или бакалски тефтер, но ще губите много време да изготвяте, печатите и разпращате всички тези справки. Няма да можете да отсъствате за по-дълго време, защото едва ли някой ще е в състояние да ви замести сред всичите тези сметки...

Защо да използваме електронна система?

Има много причини поради които да преминете към електронна система за управление на вашата етажна собственост. Някои от тях са:

  • Всички ще имат достъп в реално време до отчета на вашата етажна собственост!
    Няма да се налага да отделяте време и материали да разпечатвате на хартия и да поставяте отчетите на видно място. Да не забравяме, че не всички собственици живеят в сградата, някои даже не живеят в града или страната... Използвайки електронна система всички, без значение от тяхното физическо местоположение винаги ще са в течение с това което се случва.
  • Доверие към управителния съвет и прозрачност на действията му.
    Чисти сметки - добри приятели, или във вашият случай добри съседи. Давайки достъп в реално време до приходите и разходите на етажната собственост на вашите съседи вие ще покажете, че нямате нищо за криене от тях. Прозрачността на действията вдига доверието в управлението.
  • Ефективна комуникация и по-добра събираемост!
    Много съседи не плащат навреме понеже не знаят колко точно дължат. Съгласете се, че предвид всички останали сметки, които ни заливат, сметката към етажната собственост е последната ни грижа. Винаги когато възникне задължение, системата ще уведомява длъжника по е-мейл за новото задължение, както и за всички стари задължения. Това ще повиши вашата събираемост.
  • Електронно събиране на задължения.
    Можем да интегрираме системата с EasyPay/ePay или с произволен доставчик на услуги за електронни плащания (например PayPal) което ще даде възможност на всички в етажната собственост да заплащат бързо и лесно дължимото.
  • Съхранявайте документите на етажната собственост на едно място.
    С модула ни за документо-оборот можете да качите онлайн всички копия от общи събрания, фактури, договори, ремонти и изобщо кактвото се сетите така, че то да е достъпно за всеки по всяко време.

Какво е решението?

Нашият софтуер за управление на етажната собственост! Той ще ви спести време, ще въведе ред в сметките, задълженията и харчовете на етажната собственост. Ще можете да включите и други хора които да ви помагат. Ще управлявате прозрачно пред вашите съседи и вече никой няма да пита за какво се харчат таксите - всеки ще може във всеки един момент да провери къде отиват парите му.

Прочетете повече за функционалностите, които нашата система предлага

Новости

Подготвяните промени в ЗУЕС които се очаква да влязат в сила през 2023 година ще позволят общите събрания да се провеждат без отлагане за следващия ден и с какъвто и да е кворум. Допълнително се предвижда собствениците които не могат да присъстват да имат възможност в следващата една седмица да гласуват по обявената програма чрез декларация или е-мейл удостоверен с електронен подпис.

Връзка с нас

Свържете се с нас за да ни разкажете за проблема който бихте желали да разрешите във вашата етажна собственост въвеждайки автоматизирана система. Нашата система е проектирана върху реалните практики от живота на една етажна собственост и е съобразена да е максимално удобна както на управителие, така и на крайните ползватели. Свържете се с нас за да обсъдим са какво бихме могли да сме ви полезни. 

Демо на системата

Вижте нашето напълно безплатно демо в което можете да разгледате удобствата които предлагаме на етажните собствености.


НАТИСНЕТЕ ТУК